Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ BLOG ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ


Από σήμερα Κυριακή 21/10/2012 "ανέβηκε" στο διαδίκτυο το "Autosport Greek Car Racing", το οποίο είναι ένα δημοσιογραφικό- ενημερωτικό blog αποκλειστικά για τους Ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου (γίνεται ήδη ο σχεδιασμός για την εξέλιξή του σε portal).
Τα "εγκαίνια" του νέου blog, γίνονται με ένα σημαντικό άρθρο για τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του ΣΟΑΑ, μια και δεν υπήρξε αρκετή ενημέρωση σχετικά με τα γεγονότα και τις μεθοδεύσεις που οδήγησαν στη σύνθεση της νέας διοίκησης.
Το "Autosport", είναι ο αρχαιότερος και πλέον ένδοξος βρετανικός τίτλος για το σπορ του αυτοκινήτου (φυσικά ο Ελληνικός τίτλος δεν έχει καμία σχέση με τον ξένο), ενώ στην Ελλάδα κυκλοφόρησε το 1984 σαν η πρώτη εφημερίδα αποκλειστικά για αγώνες, και ξανά το 1990 σαν εβδομαδιαία εφημερίδα αυτοκινήτου. 
Ελπίζουμε ότι το νέο blog θα δώσει στον χώρο την ενημέρωση που τόσο έχει ανάγκη, μια και συνήθως τα νέα από τους αγώνες περιορίζονται σε αναδημοσιεύσεις των δελτίων Τύπου που αναρτώνται στο site της ΟΜΑΕ. Επίσης το "Autosport Greek Car Racing" θα δώσει φωνή σε όλους τους οδηγούς αλλά και στους παράγοντες των οργανωτριών λεσχών, με μοναδικό στόχο την συνεργασία όλων των πλευρών, για την βελτίωση του Ελληνικού motorsport μέσω της ΕΚΛΟΓΙΚΕΥΣΗΣ!
Ήδη το "Autosport Greek Car Racing" ετοιμάζει άρθρα και συνεχίζει να αναζητά υπεύθυνους συνεργάτες, ενώ γίνεται επικοινωνία με τους παράγοντες του Σπορ σε όλη την Ελλάδα (λέσχες, clubs, σύνδεσμοι οδηγών, οδηγοί, μηχανικοί κτλ) οι οποίοι μπορούν άμεσα να στέλνουν επιστολές που θα αναρτώνται ολόκληρες- θα απαλείφονται οι προσβλητικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί- ενώ όλοι οι επισκέπτες μπορούν να προσθέτουν τα σχόλιά τους κάνοντας "κλικ"¨πάνω στον τίτλο της κάθε ανάρτησης.
(Το "Autospot Greek Car Racing" θα είναι σε πλήρη λειτουργία από τον Δεκέμβριο του 2012, και βέβαια θα καλύψει αναλυτικά όλους τους αγώνες του 2013.)

Επισκεφθείτε το νέο blog ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου