Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΣΟΑΙΣΤΑ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΙΣΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ

  Ο ΣΟΑΙΣΤΑ προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στο 1ο σεμινάριο θεωρητικής και πρακτικής αγωνιστικής οδήγησης σε πίστα.
  Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Ιουνίου 2012 στην πίστα Μεγάρων με ελεύθερη συμμετοχή (μελη και μη μελη του ΣΟΑΙΣΤΑ φιλοι του ιστορικου αυτοκινητου) και ομιλητές τους Ρόκκο Σωτήρη – Μιχελακάκη Δημήτρη – Μπιρλιράκη Βαγγέλη.
  Δεκτά ιστορικά αυτοκίνητα 1ης κατασκευής του μοντελου(οπως ισχύει για τα SPORTING ιστορικα) μέχρι 31-12-1985 (κατ’ εξαίρεση θα γίνουν δεκτά ιστορικού ενδιαφέροντος αυτοκίνητα π.χ. LANCIA INTEGRALE)

Ωράριο εκδήλωσης: 10:00 Θεωρητικό μάθημα στο κτίριο της Γραμματείας Πίστας Μεγάρων
11:30 Πρακτικό μάθημα στην Πίστα με εκπαιδευτές αναγνωρισμένους οδηγούς αγώνων (Ραπτόπουλος-Ρόκκος-Αγγελάκης-Κατσαρός-Γεωργούλας-Μπιρλιράκης-Τσαλαματάς-Λυκάκης-Μιχελακάκης-Καροτσιέρης-Κακλής-Κατσίμης-Τασιόπουλος-Ζάχος-Μοσχούς..κ.α.) με αυτοκίνητα μαθητών σε ασφαλή και εμφανίσιμη κατάσταση (κόστος χρήσης της πίστας ανά αυτοκίνητο επιβαρύνει τον μαθητευόμενο με τιμοκατάλογο πίστας δηλ. 15 λεπτά 20 € - 2Χ15 λεπτά 40 € - όλη μέρα 60 €)

  Στην πίστα θα μπαίνουν ομάδες 5 έως 10 αυτοκινήτων και οι οδηγοί υποχρεούνται να σέβονται τις οδηγίες των εκπαιδευτών τους. Θα υπάρχει λίστα εκπαιδευτών και όσοι συμετέχοντες επιθυμούν θα δηλώνουν τον εκπαιδευτή που προτιμούν. Ανάλογα με τις προτιμήσεις και την δυνατότητα ικανοποίησης όλων των αιτημάτων η οργάνωση θα καθορίσει την εξέλιξη του σεμιναρίου.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης: ΕΔΟΚ (Ιατροί εθελοντές – διασώστες)
ΟΜΑΕ
ΕΛΟΑΑΜ
ΕΛΠΑ ΑΓΩΝ.ΤΜΗΜΑ
ΣΒΟΑ 
ΣΟΑΑ
START LINE
ΣΙΣΑ
ΦΙΛΠΑ
ATHENS CIRCUIT
HF INTEGRALE CLUB
LANCIA CLUB
ALFA ROMEO CLUB
ALFISTI GR
Α.Λ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου