Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ REGULARITY ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/4 ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ACROPOLIS

Με την αβεβαιότητα για την ημερομηνία των εκλογών να συνεχίζεται, έχοντας οδηγήσει την υπομονή και τα νεύρα των πολιτών στο κόκκινο και τη στάση των πολιτικών να έχει προ πολλού ξεπεράσει κάθε γνωστή έννοια γελοιότητας, το Ιστορικό Ράλλυ Acropolis φαντάζει αν όχι όλως διόλου περιττό, τουλάχιστον "άκαιρο", μιά και σαν λαός και σαν έθνος κυριολεκτικά δεν ξέρουμε ούτε που πάμε, ούτε με ποιόν πάμε, ούτε καν αν θα ξημερώσουμε! Πάντως, για την "ελίτ" της αυτοκίνησης που έχει την οικονομική δυνατότητα να συμμετέχει σε αγώνες, και εφ' όσον το Ιστορικό Acropolis γίνει στην προγραμματισμένη ημερομηνία, η έκπτωση του 40% για την κατηγορία Regularity ισχύει για όσους εγγραφούν μέχρι την Τετάρτη 11/4.
  Όσο και να θέλουμε να περιοριστούμε στην ενημέρωση, πως είναι δυνατόν να μην αναφερθούμε στο οξύμωρο και πραγματικά σουρεαλιστικό γεγονός ότι την περασμένη Παρασκευή τα γραφεία της ΕΛΠΑ στην Λεωφόρο Μεσογείων τελούσαν υπό κατάληψη από τους απλήρωτους υπαλλήλους που απαγόρευαν την είσοδο στους πάντες; Και πως είναι δυνατόν, ενώ οι υπάλληλοι και το προσωπικό του ισογείου και του πρώτου ορόφου έχουν τρείς μήνες να πληρωθούν, στον δεύτερο όροφο να ετοιμάζουν μιά πανάκριβη διεθνή αγωνιστική διοργάνωση; Ναι, άλλο η οδική βοήθεια και άλλο οι αγώνες, άλλο η ΕΛΠΑ και άλλο η "αγωνιστική λέσχη ΕΛΠΑ", αλλά όλοι ζούμε στην ίδια χώρα και αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα, δηλαδή μία πρωτοφανή στην ιστορία "εσωτερική υποτίμηση", που συνεπάγεται την πτώχευση του κάθε Έλληνα ξεχωριστά. Άρα, δεν είναι δυνατόν να μένουμε αδιάφοροι και να συνεχίζουμε τη ζωή και τις δραστηριότητές μας σαν να μην τρέχει τίποτα: Καλή η έκπτωση στη συμμετοχή της Regularity λοιπόν (και ίσως εξ' αυτού του λόγου καταφέρουμε κι εμείς να συμμετάσχουμε!), αλλά αναρωτιόμαστε αν είναι "σωστό" να διοργανώνει αγώνες μία Λέσχη η οποία βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο προ της επίσημης πτώχευσης (γιατί αν δεν πληρώνεις τους υπαλλήλους σου, προφανώς έχεις πτωχεύσει, ακόμα και αν δεν το παραδέχεσαι επίσημα ή αν δεν το παίρνεις απόφαση!). 
  Όλα αυτά δεν θα είχαν καμμία σημασία, εάν είχε υπάρξει η γενναία απόφαση εκ μέρους της Αρχής του Σπορ αλλά και των διάφορων μεμονωμένων οργανωτών, να απόσχουν από τις διοργανώσεις αγώνων για φέτος, αφού επρόκειτο για τη δυσκολότερη χρονιά μετά την απελευθέρωση (από... τους Τούρκους!). Εφ' όσον λοιπόν οι "λίγοι" (με όλες τις έννοιες της λέξης, ποσοτικές και άλλες) πήραν την απόφαση να γίνουν κανονικά οι αγώνες για τα... 256 Πρωταθλήματα που έχουν προκηρυχθεί φέτος σαν να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα η χώρα και ο λαός της, είναι φυσικό επόμενο ότι θα βρίσκονταν αρκετοί πρόθυμοι να τρέξουν στους αγώνες (σαφώς οι "έχοντες"), και κοντά σ' αυτούς θα συμμετείχαν και διάφοροι άλλοι, με θυσίες, με δανεικά, για την "τρέλλα" τους, επειδή "είναι επαγγελματίες", κτλ. κτλ. Εν κατακλείδι, το μόνο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής είναι αυτό το σουρεαλιστικό 40% της έκπτωσης στην συμμετοχή της Regularity. Όσοι πιστοί προλάβετε μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη (και ψάξτε να βρείτε που θα κοιμηθείτε στην ευρύτερη περιοχή των Καμμένων Βούρλων, γιατί τα 360 Ευρώ δεν περιλαμβάνουν το ξενοδοχείο). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου