Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΣΦΙΠΟΠ: 1ο ΠΙΚ-ΝΙΚ - 5ος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΣΦΙΠΟΠ με τον ερχομό της άνοιξης επιστρέφει δυναμικά με 2 εκδηλώσεις:
Το 1ο Πικ-Νικ είναι μια εκδρομική εκδήλωση - περιήγηση στην ορεινή Ηλεία.
Το σύνθημα είναι ΄ Παίρνουμε τα καλαθάκια και τα τάπερ μας και πάμε εξοχή’. Το πρωί της επόμενης Κυριακής 22 Απριλίου, τα μέλη του συλλόγου θα ξεκινήσουν από τον Πύργο, και μετά από μια σύντομη βόλτα θα καταλήξουν στο δρυοδάσος της Φολόης για ένα πραγματικό πικ-νικ!! Η συμμετοχή είναι δωρεάν για τα μέλη και τους φίλους!!
Στις 13 Μαïου ο ΣΦΙΠΟΠ επιστρέφει μετά από περίπου 2 χρόνια στους αγώνες Regularity με τον 5ο Ολυμπιακό Αγώνα.
Πρόκειται για ένα mini-rally , προσαρμοσμένο στα οικονομικά δεδομένα της εποχής, με μήκος μόλις 40 χλμ , ενώ έχει καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια από την οργάνωση , ώστε το παράβολο συμμετοχής να είναι συμβολικό .
 Τα πληρώματα θα ξεκινήσουν πρωί Κυριακής από τον Πύργο, και αφού εκτελέσουν 3 ειδικές διαδρομές ακριβείας θα καταλήξουν στην Αρχ. Ολυμπία όπου και θα γίνει και η απονομή καθώς και μια μικρή δεξίωση για τους αγωνιζόμενους.
  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες κατασκευής έως το 1984, ενώ θα υπάρχει και κατηγορία Potentially Historic GT εκτός γενικής κατάταξης για οχήματα κατασκευής έως το 1990.
  Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους στηρίζουν την προσπάθεια ανάδειξης των ιστορικών οχημάτων στην περιοχή μας με την ουσιαστική συνδρομή τους και την οικονομική βοήθεια που μας προσφέρουν.
Καλούμε όλους τους Φίλους και Θαυμαστές αλλά και το υπόλοιπο κοινό να γνωρίσει την προσπάθεια μας και να απολαύσει μια διαφορετική μορφή αγώνων.
Περισσότερες και νεότερες πληροφορίες για τις δυο αυτές εκδηλώσεις του ΣΦΙΠΟΠ, καθώς και το πλήρες πρόγραμμα και ωράριο του αγώνα, σύντομα με νέο δελτίο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου