Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΦΟΥΣΚΩΤΟ" ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ (ΑΘΗΝΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ), ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ "AUTO CLASSIC"!

  Όπως πολλοί φίλοι του Auto CLASSIC γνωρίζουν, τα έσοδα της επιχείρησης "ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ" προέρχονται την τελευταία δεκαετία αποκλειστικά από το περιοδικό "ΦΟΥΣΚΩΤΟ". Τα τεύχη του Auto CLASSIC που κυκλοφόρησαν το 2003 και κατόπιν το 2010, είχαν μεγάλη οικονομική ζημιά (αφού στερούντο παντελώς διαφημίσεων λόγω της επιμονής του εκδότη να δημοσιεύει μόνο διαφημίσεις σχετικές με το αυτοκίνητο και όχι με ό,τι βρεθεί στον δρόμο του!). Δυστυχώς, λόγω της κατάρρευσης του κλάδου αναψυχής και του μηδενισμού των πωλήσεων μικρών σκαφών, και το περιοδικό "ΦΟΥΣΚΩΤΟ" ανέστειλε προσωρινά την έκδοσή του μετά το φθινόπωρο του 2011 (για τους χειμερινούς μήνες), φέρνοντας την εκδοτική μας επιχείρηση περίπου στο σημείο "μηδέν", δηλαδή εκεί που ήταν... πριν ιδρυθεί το 1978!
  Εν όψει της διαφαινόμενης (προς τα κάτω) "σταθεροποίησης" της Ελληνικής οικονομίας στα επίπεδα του 1990 μετά την επαχθή νέα δανειακή σύμβαση (που παρά το δράμα που φέρνει στο λαό είναι βέβαιο ότι θα ψηφιστεί, γιατί μετά την ολέθρια απόφαση προσφυγής στο ΔΝΤ δεν υπάρχει άλλος δρόμος), το "ΦΟΥΣΚΩΤΟ" επανακυκλοφόρησε (προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα τιμών), και σύντομα ελπίζουμε ότι θα βρίσκεται στα περίπτερα και το (πάντα ζημιογόνο, αλλά προϊόν τρέλλας!) Auto CLASSIC. Όσοι φίλοι των κλασσικών αλλά και της θάλασσας επιθυμούν να μας βοηθήσουν, μπορούν να σπεύσουν στα περίπτερα Αθήνας-Πειραιά να αγοράσουν το "ΦΟΥΣΚΩΤΟ" (από την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορεί σε όλη την χώρα), και να είναι βέβαιοι ότι αυτά που θα διαβάσουν δεν θα τους απογοητεύσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου