Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ AUTO CLASSIC (Νο 7)


Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας (24 ή 28 Φεβρουαρίου) θα κυκλοφορήσει το νέο τεύχος του περιοδικού "Auto CLASSIC", αρχικά σε ΟΛΑ τα περίπτερα Αθηνών-Πειραιώς, και στις αρχές Μαρτίου σε ολόκληρη την Ελλάδα (το τεύχος Νο 7 είναι του Μαρτίου 2012). 
  Το Auto CLASSIC θα έχει, όπως γίνεται αντιληπτό λόγω της κρίσης, λιγότερες σελίδες αλλά και χαμηλότερη τιμή, έτσι ώστε να είναι ΕΦΙΚΤΟ για τον κάθε φίλο του Ιστορικού αυτοκινήτου να το αγοράσει, στην τιμή περίπου ενός καφέ. Και μπορεί αυτό να ακούγεται "παράξενα", αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πιθανόν να υπάρξουν φίλοι του περιοδικού που να μην μπορούν να διαθέσουν εύκολα 5 ή 6 Ευρώ. Ελπίζουμε σύντομα να βελτιωθεί η κατάσταση στην Ελλάδα, έτσι ώστε να μην παράγονται συνεχώς κι άλλοι "νεόπτωχοι". 
  Σκεφτήκαμε πολύ, για το αν ήταν "λογική" η έκδοση ενός τεύχους του Auto CLASSIC σ' αυτή την συγκυρία. Και προχωρήσαμε για δύο λόγους: Πρώτον, αυτή είναι η δουλειά μας, αυτό ξέρουμε να κάνουμε, από αυτό περιμένουμε να ζήσουμε και εκτός όλων αυτών, τα αυτοκίνητα είναι το κέφι μας, το χόμπυ μας και η χαρά μας. Και δεύτερον, ελπίζουμε (και πιστεύουμε) ότι σε εποχές μεγάλης κρίσης όπου κόβονται σχεδόν τα πάντα (και σίγουρα αυτά που κοστίζουν περισσότερο, όπως τα ακριβά χόμπυ, τα αυτοκίνητα και οι εκδηλώσεις), το μόνο που μας μένει είναι να αγοράζουμε κανένα περιοδικό, για να το ξεφυλλίζουμε, να το χαζεύουμε και να κρατάμε έτσι την επαφή μας με τον χώρο που αγαπάμε, που μας εκφράζει, που μας γεμίζει.
  Ραντεβού λοιπόν στα περίπτερα στο τέλος της επόμενης εβδομάδος, με ένα ακόμα Auto CLASSIC που θα είναι μεν πιό μικρό (σε σελίδες), αλλά θα έχει τα φόντα να χαρακτηρισθεί "συλλεκτικό", έχοντας σαν ύλη μερικές καλογραμμένες ιστορίες για τα "παλιά αυτοκίνητα" που τόσο μας αρέσουν, που τόσο αγαπάμε...


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Ή ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΑΘΗΝΑΣ -ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ AUTO CLASSIC Νο 7 (ΕΦ' ΟΣΟΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΚΑΙ ΕΦ' ΟΣΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ).
  
ΒΟΗΘΗΣΤΕ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ AUTO CLASSIC ΚΑΝΟΝΤΑΣ "LIKE"  ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου