Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΕΙ Η "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ": ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ"


ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!
  Οι όσοι Γερμανόφιλοι, Γερμανομαθείς ή/και Γερμανοτραφείς, θα πρέπει, όπως και πολλοί Γερμανοί άλλωστε, να αναγνωρίσουν την ζημιά που διαχρονικά κάνει αυτή η χώρα στον υπόλοιπο κόσμο, και δη στους αδυνάτους. Οι θηριωδίες της Κατοχής, και ιδιαίτερα ο λιμός των Αθηνών του ’41-’43, δεν είχαν προηγούμενο, ούτε και συνέβησαν σε καμμία άλλη χώρα πλην της Ελλάδος κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Τουρκία, η Βουλγαρία, η Αλβανία, χώρες που ήταν με την Γερμανική πλευρά το ’40, συνεχίζουν σήμερα να αποτελούν τα μεγαλύτερα «αγκάθια» στα πλευρά της χώρας μας, μιάς χώρας που ατυχώς σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο κυβερνάται από μετρίους. Είναι θλιβερό για τον λαό μιάς Ευρωπαϊκής χώρας, της χώρας που δίδαξε τον πολιτισμό, όχι μόνο να έχει (υποτίθεται «Δημοκρατικό») πολίτευμα «κληρονομικής πρωθυπουργίας», αλλά να βασανίζεται από μιά οικογένεια η οποία κυβέρνησε με καφετζούδες, χαρτορίχτρες και αεροσυνοδούς γύρω από έναν άρρωστο γέροντα (1993-1996), και κυβερνά με μιά παρέα φίλων και συγγενών σήμερα. Η Γερμανία, διαχρονικά επεκτατική και κρυπτοφασιστική χώρα, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ τη θέλησή της με την ισχύ του χρήματος, κερδίζοντας από παντού, από βιομηχανία, από εμπόριο, από τόκους. Με τη βοήθεια της κυβέρνησης Δωσίλογων, που ως άλλοι Τσολάκογλου είναι απολύτως βέβαιο ότι θα λογοδοτήσουν συντόμως ενώπιον της Ελληνικής δικαιοσύνης, οι Γερμανοί δεν υποθηκεύουν απλώς ή εκμεταλλεύονται επ’ ενοικίω τις Ελληνικές Δημόσιες επιχειρήσεις, την Ελληνική γη, τους Ελληνικούς δρόμους, τα Ελληνικά λιμάνια και την όποια πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας (μέχρι και το νερό της) αλλά τα ΑΠΟΚΤΟΥΝ, τα ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, σε «σκοτωμένες» χρηματιστηριακές τιμές και έναντι τόκων και πανωτοκίων (μιά και τα κεφάλαιά τους έχουν προ πολλού εισπραχθεί).
  Ο προδότης και δωσίλογος Τσολάκογλου στη φωτογραφία (με το πηλίκιο και τα γυαλιά), αφού συνθηκολόγησε (παρά τις εντολές του Αρχηγού του Στρατού Παπάγου) και υπέγραψε και τρίτο σύμφωνο παράδοσης με τους... Ιταλούς, διορίστικε μόνος του πρωθυπουργός (ο Αρχιεπίσκοπος αρνήθηκε να τον ορκίσει), και παρέδωσε την Ελλάδα στο λιμό, στη δυστυχία, στο θάνατο. Μετά την απελευθέρωση συνελήφθη, δικάστηκε και καταδικάστηκε σε θάνατο, ποινή που το συμβούλιο χαρίτων μετέτρεψε σε ισόβια κάθειρξη. Αρρώστησε  από λευχαμία  και πέθανε στη φυλακή το 1948.
  Στη φωτογραφία μετά την μάχη της Κρήτης, συνοδεύει τους Γερμανούς στη Μεγαλόνησο.
  Στον 21ο αιώνα, σε μιά «ενωμένη Ευρώπη» χωρίς την απειλή πολέμου στα σύνορά της, επιχειρείται η πλήρης κατάκτηση μιάς ολόκληρης χώρας από μιά άλλη! Οι Γερμανοί, ο λαός με το dna του κατακτητή, επιχειρούν να «αγοράσουν φτηνά» την Ελλάδα, κι εμείς θα είμαστε οι υποτελείς τους, οι τεχνίτες τους, τα γκαρσόνια τους, οι υπηρέτες τους! Το σχέδιο του Hitler επί Γ’ Ράϊχ, πραγματοποιείται στον 21ο αιώνα, χάρις σε μιά κυβέρνηση-μαριονέτα που εξαπάτησε ψυχρά τον Ελληνικό λαό το φθινόπωρο του 2009 για να εκλεγεί και να εφαρμόσει τις εντολές των ξένων αφεντάδων («δολλαρίου και μάρκου»): Οι ναζί είχαν χωρίσει την Ευρώπη που θα κατακτούσαν, σε επαρχίες («Gau») και όταν τελείωνε ο πόλεμος, η κάθε μία θα έπαιζε διαφορετικό ρόλο στην υπηρεσία του «Γ΄Ράϊχ που θα ζούσε 1000 χρόνια». Η Ελλάδα θα ήταν το Gau όπου θα καλλιεργούσαν όσα φρούτα και λαχανικά δεν ευδοκιμούσαν στις Βόρειες χώρες (μαζί με το ελαιόλαδο βεβαίως), και θα χρησιμοποιείτο σαν θέρετρο για να περνούν τις διακοπές τους οι αξιωματικοί και οι στρατιώτες του Ράϊχ! Γεωργοί και γκαρσόνια οι Έλληνες για τον Χίτλερ, και καμμία διαφορά δεν υπάρχει στην αντίληψη των σημερινών Γερμανών, οι οποίοι ανεξάρτητα από τις κυβερνήσεις τους, ολόκληρο τον 20 αιώνα σκόρπιζαν τρόμο, πόνο και αίμα, ενώ απλώς άλλαξαν μέθοδο τον 21ο  περνώντας από τα όπλα στο χρήμα, αρχίζοντας από μιά χώρα που κυριολεκτικά είχαν μακελέψει το 1941, από την δική μας χώρα (οι περισσότεροι συμπατριώτες μας εκείνης της εποχής είναι ακόμα εν ζωή –ρωτήστε τους!).
  Οι Γερμανοί δεν είναι BMW και Porsche και Mercedes. Οι Γερμανοί ήταν οι βασανιστές της Ελλάδος και σήμερα θέλουν να γίνουν οι ιδιοκτήτες της, για να μην τους ελέγχει κανείς στις νέες αφαιμάξεις, στις νέες ταπεινώσεις. Εμποδίστε τους Γερμανούς να κατακτήσουν για μιά ακόμα φορά τη χώρα μας. Εμποδίστε τους να κάνουν –με την βοήθεια της κυβέρνησης, φευ- αυτά που δεν τόλμησαν ούτε στην κατοχή (δηλαδή, να αποκτήσουν την δημόσια περιουσία). Σταματήστε, οι όσοι και όποιοι, να «γλείφετε» κάθε τι το Γερμανικό επειδή είναι ξενόφερτο. Και αν τόσο πολύ τους αγαπάτε, εκεί να πάτε να ζήσετε, κοντά τους.
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ: ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου