Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΟ ΑΒΕΒΑΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ... ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ ΜΑΚΑΡΙΑ!


  Ή πιό σωστά, «ρολλάρουν μακάρια», σαν να μην τρέχει τίποτα, σαν όλα να βαίνουν καλώς, σαν να μην επίκειται ολοκληρωτική καταστροφή, φτώχεια (και πείνα) που θα κρατήσει για τον επόμενο μισό αιώνα! Οι συμμετέχοντες σε αγώνες αυτοκινήτων και σε εκδηλώσεις regularity, αποδεικνύουν μ’ αυτήν την συμπεριφορά ότι ανήκουν σ’ εκείνο το κομμάτι των «βολεμένων» Ελλήνων, που είτε επειδή είναι πλούσιοι, είτε επειδή έχουν κάποια μόνιμη πηγή εσόδων, δεν επηρεάζονται από τις οικονομικές εξελίξεις. Αλλά ακόμα κι έτσι να είναι, προκαλεί έκπληξη η στάση όλων αυτών (από την ηγεσία του σπορ και τις διάφορες Λέσχες μέχρι τους συμμετέχοντες –εξαιρούνται οι θεατές), οι οποίοι, την στιγμή που βουλευτές παραιτούνται, το πολιτικό σύστημα κλονίζεται και η πλήρης καταστροφή της χώρας μας είναι προ των πυλών, ασχολούνται με Κυριακάτικες βόλτες και με... τσίπουρο!


  Ιδού:

LANCIA CLUB HELLAS: 2ο ΑΡΑΧΩΒΑ CLASSIC (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ), ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011
 To Lancia Club Hellas http://www.lanciaclubhellas.gr/σε συνεργασία  με τον Δήμο Κηφισιάς και Αράχωβας πραγματοποιεί την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 την εαρινή περιήγηση ''Αραχωβα Classic''. Με αφετηρία την Πλατεία που βρίσκεται στο τέρμα της οδού Ολυμπιονικών στην Πολιτεία, θα εκκινήσουν πληθώρα εκλεκτών ιστορικών οχημάτων. ως επί το πλείστον Lancia,για την μαγευτική Αράχωβα!
  Εκεί σε συνεργασία με τον Δήμο Αράχωβας τα ιστορικά οχήματα θα στάθμευσουν σε κεντρική πλατεία ενώ όσα δεν χωρέσουν στο χώρο αυτό θα γεμίσουν τα γραφικά στενά του ιστορικού κέντρου.
  Εντυπωσιάκο και θερμό το καλοσόρισμα αναμένει τους φίλους του ιστορικού αυτοκινήτου,με παραδοσιακά γλυκά Αράχωβας, μυγδαλάτο, καρυδάτο, πουράκια καθώς και με το δυνατό τσίπουρο.

Και ιδού:

Α.Ρ.Σ.Ο.Ε.: 12 ΩΡΕΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑ, ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ REGULARITY
  Το Σάββατο 9 Ιουλίου 2011 το βράδυ, ο ΑΡ.Σ.Ο.Ε. οργανώνει τo 2ο 12 ΩΡΕΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑ,ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ REGULARITY.
Οκτώ ειδικές διαδρομές όλες ΑΣΦΑΛΤΙΝΕΣ  σε σύνολο γύρω στα 200 χιλιόμετρα για να γνωρίσετε την όμορφη Αργολίδα «by night».

Θα υπάρξουν δύο ΟΜΑΔΕΣ ανεξάρτητα κατηγοριών και κλάσεων.
Οι ομάδες θα είναι:  
1) Οι ΛΑΓΟΙ με ταχύτητα γύρω στα 45 έως και 48 km/h
2) Και οι ΧΕΛΩΝΕΣ με ταχύτητες γύρω στα 40 km/h
            
Τα χιλιόμετρα του αγώνα είναι περίπου 200 και οι ειδικές  είναι 8 (οκτώ)
Οι ειδικές  είναι ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ και όλες  flying.
Επαθλα θα απονεμηθούν στους τρείς πρώτους κάθε ομάδας.
Επίσης θα βραβευθεί και η ομάδα η οποία θα έχει τους λιγότερους βαθμούς ποινής προσμετρώντας τους βαθμούς των πρώτων έξη.

Και ξανά ιδού:


ΕΑΡΙΝΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ  Η λέσχη Classicmicrocars και η ΦΙΛΠΑ διοργανώνουν το ΕΑΡΙΝΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Ιουνίου 2011.
Η εκδήλωση αυτή είναι συγκερασμός των δύο καθιερωμένων ετήσιων εκδηλώσεων των αντίστοιχων λεσχών.
Η εκκίνηση θα δοθεί το πρωί του Σαββάτου στις 09:00 από το εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου και θα τερματίσει στο Γαλαξίδι αφού περάσει από Στεφάνη, Πύλη, Δάφνη ,Ερυθρές, Καπαρέλι, Δόμβραινα, Θίσβη, Κυριάκι, Δίστομο, Αράχωβα, Δελφούς, Άμφισσα, και Αγία Ευθυμία.
Την Κυριακή η εκκίνηση θα γίνει από την Ερατεινή στις 10:30 και μέσα από Πεντεόρια, Άμφισσα, Ιτέα, Δεσφίνα, Δίστομο θα τερματίσει στην Λειβαδιά στο καφέ Κούρος.
Η τιμή συμμετοχής είναι 190 € και περιλαμβάνει διανυκτέρευση με πρωινό, οργανωτικά έξοδα, ασφάλεια, και έπαθλα του αγώνα.

Και ματα-ξανά ιδού:


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΚΑΡΑΒΑΙΩN
Η ''Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου'' , Η "Σκαθαροπαρέα", και το "Hellenic Aircooled Club" προσκαλούν όλους τους φίλους του κλασσικού αυτοκινήτου να συμμετάσχουν στην «Πανελλήνια Συνάντηση Σκαραβαίων και Κλασσικών Οχημάτων» στο κάμπινγκ «Ολύμπιος Ζευς», στην Πλάκα Λιτοχωρίου Πιερρίας στις 8-9-10 Ιουλίου 2011.
Δεν πρόκειται για αγωνιστική εκδήλωση. Σκοπός είναι η γνωριμία μεταξύ φίλων του κλασσικού.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ
12:00 Έναρξη εκδήλωσης / Υποδοχή/Ελεύθερο Απόγευμα.
12:00 - 21:30 Eλεύθερος χρόνος.
21:30 Φαγητό στο εστιατόριο, γυράδικο και στην πιτσαρία του Camping με 20% έκπτωση.
23:00 Gala στο bar του Camping.

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ
11:00 - 14:00 Παιχνίδια και διαγωνισμοί.
14:00 - 19:00 Eλεύθερος χρόνος.
19:00 - 20:00 Καλλιστεία Οχημάτων.
20:00 - 21:00 Eλεύθερος χρόνος.
21:00 Φαγητό στο καμπινγκ (με έξοδα της διοργάνωσης).
22:00- 23:00 Απονομή βραβείων.
23:00 Πάρτυ στο Camping

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ
Eλεύθερο πρωινό.
12:00 Φωτογράφηση Οχημάτων και Αποχαιρετισμός.
14:00 Λήξη της συνάντησης.


  Ας μην σπεύσει κανείς να μας κατηγορήσει (βιαστικά) ότι τάχα καταφερόμαστε εναντίον των Λεσχών και των εκδηλώσεών τους. Όχι, κάθε άλλο. Απλά αναρωτιόμαστε «αν ζούμε όλοι στην ίδια χώρα», ή πιό σωστά «αν αντιμετωπίζουμε όλοι τα ίδια προβλήματα». Ακόμα όμως κι αν άλλοι πεινάνε, άλλοι θα πεινάσουν κι άλλοι έχουν να φάνε και για τις επόμενες γενιές, δεν θα έπρεπε αυτοί οι χορτάτοι να δείξουν μιά αυτοσυγκράτηση, περιμένοντας τουλάχιστον να περάσει η μπόρα της Ελληνικής διακυβέρνησης και της επαπειλούμενης πτώχευσης πριν πάνε για τσίπουρα;;;
  Το ίδιο, βεβαίως, ισχύει για το Ράλλυ Acropolis, που με κόστος πολλών εκατομμυρίων Ευρώ εκκινεί ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ από τον Παρθενώνα, ενώ δίπλα, στη Βουλή, «πέφτουν κορμιά» (σε πολιτικό επίπεδο) και η Ελλάδα δεν γνωρίζει με ποιά κυβέρνηση θα ξημερώσει. Είναι αστείοι και «λίγοι» όσοι δεν τολμούν να περιορίσουν την πρόκληση (που οφείλεται στη συγκυρία, αλλά πάντως υπάρχει), και αποδεικνύουν το γιατί ποτέ δεν θα πάει μπροστά η Ελλάδα: Γιατί ακόμα κι όταν γκρεμίζονται τα πάντα γύρω μας, εμείς κυττάμε το συμφέρον μας και τη βολή μας.
  Μάλιστα. Σαν να ακούμε τα «αντεπιχειρήματα»: “Με 30, 100, 200 Ευρώ, πάμε βόλτα με τα κλασσικά μας για να ξεσκάσουμε”. Μάλιστα. Μόνο που δεν είναι θέμα λίγων χρημάτων, αλλά συνειδητοποίησης του προβλήματος. Προφανώς, με τις βολτες μας, δείχνουμε ότι τα προβλήματα της χώρας και του λαού της δεν απασχολούν εμάς, τους κατοίκους της Ιστορικής Λιλιπούπολης και των Αγώνων του Ντίσνεϋ...
  Μπράβο μας!
  (Και κάτι άλλο, άσχετο όσο και σχετικό: Πόσο απαράδεκτο –έως και χαζό- μπορεί να είναι το να καλείς τους αγωνιζομένους σε... οινοποσία και τσιπουροποσία κατά την διάρκεια του αγώνα;;; Ή μήπως θα πιούν μόνο οι συνοδηγοί;;; Για συνέλθετε λίγο βρε παιδιά...)
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου