Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

2o TRACK DAY CLASSIC MINI CLUB - ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ


 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / CMC / 2ο Track day / 26‐9‐2018

MINI The living motorsport legend

Κάθε χρόνο και καλύτερα!

Μετά την επιτυχία και εμπειρία του περυσινού 1ου Track day, το Classic Mini Club ξεπέρασε τις προσδοκίες των συμμετεχόντων με το 2ο Track day που διοργάνωσε στην πίστα Kart του Αγ. Κοσμά.

Στο ραντεβού της Τετάρτης 26/9 ανταποκρίθηκαν περισσότεροι από 70 λάτρεις των ιστορικών αυτοκινήτων, μεταξύ των οποίων 38 ιδιοκτήτες Classic Mini, που με κέφι και μεράκι τα διατηρούν σε αρίστη κατάσταση! Εκεί σε ¨στατική έκθεση φωτογραφήθηκαν τα ιστορικά mini μαζί με τα σύγχρονα μοντέλα, τα οποία φρόντισε η ΜΙΝΙ Hellas που ήταν χορηγός της εκδήλωσης, τονίζοντας έτσι την διαχρονικότητα του σχεδιασμού του.

Οι 38 οδηγοί κλασσικών mini έκαναν ανά δύο 4χρονομετρημένους γύρους με sporting ¨ανησυχίες¨ και σκόρπισαν γνωστές μυρωδιές από λάστιχο και λάδι, προσφέροντας θέαμα, προσπαθούσαν για τον άτυπο γρηγορότερο γύρο. ΜΙΝΙ, Τhe Living Motorsport Legend, είναι το logo στο εξαιρετικό αναμνηστικό δώρο που προσέφερε η ΜΙΝΙ Hellas .
Οι θεατές χόρτασαν θέαμα και οι οδηγοί απόλαυσαν οδήγηση, αλλά η Οργανωτική Επιτροπή του CMC είχε φροντίσει και για φαγητό με μπουφέ για όλους τους παρευρισκόμενους. Η εκδήλωση συνεχίστηκε μέχρι αργά σε ευχάριστη ατμόσφαιρα με συζήτηση, φυσικά για τον πρωταγωνιστή Μini, έμπνευση‐δημιούργημα του συμπατριώτη μας, Sir Alek Issigonis!

Κατά την διάρκεια του δείπνου ο πρόεδρος του CMC κ. Χ. Λάμαρης ανακοίνωσε τα αποτελέσματα και απένειμε τα έπαθλα‐δώρα από την SP Tableware: στο ταχύτερο Mini στην πίστα, στο ομορφότερο Mini και στο πιο σπάνιο Mini που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε θερμά, την ΜΙΝΙ Hellas για την χορηγία και άψογη συνεργασία, το Athens Mini Club για την δυναμική συμμετοχή του, τον χορηγό επικοινωνίας περιοδικό 4Τροχοί και προσωπικά τον φίλο του CMC κ. Στράτη Χατζηπαναγιώτου, την εταιρία SP Tableware για την χορηγία των δώρων‐ επάθλων τους εθελοντές κριτές που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και όλους τους φίλους και μέλη που μας τίμησαν με την συμμετοχή και την παρουσία τους.

Το Classic Mini Club με τις εκδηλώσεις του ανοίγει ένα καινούργιο μονοπάτι στον απόλυτα βαλτωμένο χώρο του ιστορικού αυτοκινήτου, ξαναφέρνοντας στην επιφάνεια τις ανθρώπινες αξίες που συμπορεύονται με την αγάπη για το παλιό αυτοκίνητο.

Και του χρόνου!


ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ CMC

Δείτε τις φωτογραφίες

           
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου