Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ (ΣΕ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ "ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ" ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ...)


Αυτή,  Τόσκα και Σπίρτζη (μέτριοι και ανεπαρκείς υπουργοί - "υπάλληλοι" του Κράτους που ζω, με μισθούς πληρωμένους απο τoυς ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚOYΣ, υψηλότερους απο την φοροδοτική μου ικανότητα, φόρους που εκβιαστικά με υποχρεώσατε να πληρώνω), είναι η κουζίνα ενός παλιού, φτωχικού, εξοχικού 22 τετραγωνικών μετρων κάπου κοντά στην Κόρινθο. Και αυτό που λείπει είναι η βρύση, την οποία έκλεψαν, σπάζοντας το παράθυρο και γκρεμίζοντας τον τοίχο, κόβοντας ακόμα και τους σωλήνες!



Και αυτό, Σπίρτζη και Τόσκα, ανεύθυνοι τυχοδιώκτες της πολιτικής που η εξουσία σας έχει μεθύσει τόσο ωστε δεν βλέπετε μακρύτερα απο τον τοίχο του γραφείου σας, είναι "το μπάνιο" του ίδιου φτωχικού εξοχικού, απο το οποίο επίσης έκλεψαν  τη βρύση, μαζί με δύο παλιά ποδήλατα.

 Ερχεστε τώρα και νομοθετείτε: Ο ένας, των Μεταφορών, ορίζει τις ποινές με τον νέο "εισπρακτικό" κατά βάσιν Κ.Ο.Κ., και μεταξύ άλλων φυλάει το πιο υψηλό πρόστιμο των 1500 (x2) Ευρώ για να απαγορεύσει εδω και 8 μήνες την κυκλοφορία των Ιστορικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Ο άλλος, της "προστασίας του πολίτη" (τι ειρωνεία, αλήθεια...), εφαρμόζει τον Κ.Ο.Κ. και ενώ η χώρα διαλύεται με την ανάσα του Τούρκου καυτή στο σβέρκο μας, βάζει την Τροχαία να κόβει πρόστιμα. Και την ίδια ώρα, αφήνει απροστάτευτο τον κόσμο στο έλεος των ληστών και των κακοποιών (που ο έτερος "σοφός" τυχάρπαστος  πρώην συνάδελφός του υπουργός, φρόντισε να αμολήσει απο τις φυλακές, στα πλαίσια του σχεδίου διάλυσης που θα έσπειρε τον πανικό στον Έλληνα και δεν θα του επέτρεπε να αντιδράσει στη μεγαλύτερη ληστεία όλων, αυτή του Έθνους του, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη απο την κυβέρνηση των Εθνομηδενιστών Αλέξη, Τασίας, Φίλη και Σια, με την ευλογία των Ευρωπαίων συνενόχων τους).

Φτάσατε την Ελλάδα μας στο σημείο να κλέβουν τις παλιές βρύσες απο τα παλιά σπίτια γκρεμίζοντας τους τοίχους! Αφήσατε απροστάτευτο τον φτωχό (ΚΥΡΙΩΣ!) κόσμο, παραδώσατε το κέντρο της Αθήνας στους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ αλλοδαπούς, στους κακοποιούς και στους εγκληματίες, ενώ την ίδια ώρα σκίζετε στους φόρους και στις κατασχέσεις τους Ελληνες, που φτωχοποιήσατε άλλες δύο φορές πάνω απο τους προηγούμενους "πεφωτισμένους" πολιτικούς σας αντιπάλους της "επάρατης δεξιάς". Πληρώνουμε 700 Ευρώ αν δεν φοράμε ζώνη ή κράνος, την ώρα που μπροστά σας κλέβουν ανενόχλητοι πορτοφόλια, και μας συμβουλεύετε να κάνουμε ότι κοιμόμαστε αν μπουν στο σπίτι μας κλέφτες. Ποιά είναι η ποινή που σας αξίζει; Σας φτύνω, άχρηστοι και κακοί υπάλληλοι, ενός λαού που επρεπε να προσέχει περισσότερο την ώρα της ψήφου...



(Α, και να σας ενημερώσω ότι αύριο θα κυκλοφορήσω με πινακίδα ΦΙΛΠΑ, για συνεργείο, ελπίζοντας και περιμένοντας "να με γράψουν" για να πάω την υπόθεση στη δικαιοσύνη. ΚΑΙ να σε μηνύσω, προσωπικά Σπίρτζη, για τη ζημιά που εχεις κάνει σε δεκάδες χιλιάδες κόσμου, αλλά και εσένα Τόσκα για την αδράνειά σου σαν κρατικός λειτουργός να με προστατεύσεις στοιχειωδώς).


ΣΗΜΕΙΩΣΗ-ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ BLOG ΧΩΡΙΣ α) ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΚΑΙ β) ΤΟ LINK ΤΟΥ AUTO CLASSIC. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ "ΣΤΕΡΕΙΤΕ" ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ (HITS-ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ) ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ "ΜΑΧΗ" ΜΕ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΑΡΘΡΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΘΩΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ "ΜΑΧΗ" ΜΕ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΑΡΘΡΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΘΩΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ.

    Δεν θα κουραστώ να σας γράφω "Συγχαρητήρια"
    Papillon

    ΑπάντησηΔιαγραφή