Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΣΥΝΕΧΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μετά την εκκίνηση της Παρασκευής (με 66 πληρώματα τελικά, μοιρασμένα ανάμεσα στην Sporting και την Regularity), το Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδας ολοκλήρωσε την πρώτη "χωμάτινη" μέρα για τα Sporting, με κυρίαρχο το πλήρωμα των Παραδείση (Παναγιώτη)- Ποιμενίδη. Με το Escort RS 2000 ήταν πρώτοι στις 4 απο τις 5 Ε.Δ. του Ελληνικού Πρωταθλήματος και δεύτεροι στο Ευρωπαϊκό πίσω απο τον Pedro. Ακολούθησαν οι Γιοβάς-Γρηγοριάδης και Πετρίδης -Πάλλας (που ήταν οι νικητές στην πέμπτη Ε.Δ.). Το Σάββατο και τη Κυριακή οι διαδρομές είναι ασφάλτινες και θα δούμε κι άλλες συμμετοχές (ενώ κάποιοι δεν θα συμμετάσχουν γιατί έιχαν δηλώσει μόνο στο χωμάτινο σκέλος). Για την βαθμολογία FIA πάντως, ο αγώνας είναι ενιαίος. Μονο για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Sporting η κάθε μέρα μετράει ξεχωριστά.
Τα αποτελέσματα ολων των Ε.Δ. αναρτώνται (με κάποια καθυστέρηση, είναι αλήθεια) στην ιστοσελίδα του επίσημου χρονομέτρη του αγώνα, που είναι η: http://www.infomega.gr/live/

Μπορείτε να παρακολουθείτε τον αγώνα όλο το Σαββατοκύριακο, και θα ακολουθήσει ανάλυση και λεπτομερή περιγραφή. Καλή επιτυχία σε όλους!

*UPDATE: ΣΑΒΒΑΤΟ 14:00
Eνας ωραίος και καλά σχεδιασμένος και οργσνωμένος αγώνας "καταστρέφεται" απο έλλειψη συμμετοχών, μια συνέπεια ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΓΕΡΟΝΤΟΕΓΩΪΣΜΩΝ". Ελάχιστοι οι συμμετέχοντες στο Ευρωπαϊκό (μόνο 12, απο τους οποίους εγκατέλειψαν οι δύο και έχουν μείνει 10!) με τον Pedro και την Lancia εντελώς ΜΟΝΟ του να συνεχίζει ένα "διαδικαστικό" αγώνα μέχρι τον τερματισμό (υπάρχουν και οι μηχανικές βλάβες  και τα απρόοπτα, αλλά αναφερόμαστε στον -ανύπαρκτο- συναγωνισμό), και τον εξαιρετικό Π. Παραδείση δεύτερο.
Στο "Ελληνικό" ράλλυ, στην άσφαλτο, υπήρχαν 20 συμμετοχές που έχουν μείνει 18 πριν τελειώσει η μέρα. Επικεφαλής οι Μουρτζούκος-Καραδημήτρης με την 2002, που έχουν επιβληθεί καθαρά της 911 RSR του Μανδρούκα, οι Παραδείσης-Ποιμενίδης παραμένουν πρώτοι Γενικής παίρνοντας την τρίτη και δε΄'υτερη θιέση στις Ε.Δ., ενώ ακολουθεί τέταρτος  ο Καλαϊτζιάν με ένα Fiat Ritmo. Άξιοι όλοι, αλλά λείπουν οι συμμετοχές, πως να το κάνουμε. Και οι συμμετοχές λείπουν πρώτον επειδή ο αγώνας ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, και δεύτερον επειδή οι οργανωτές με το πείσμα και την "επιθετική" τακτική τους, κατάφεραν να "ψυχράνουν" και να "απομακρύνουν" ένα μεγάλο τμήμα των ανθρώπων που διαχρονικά στηρίζουν τους ιστορικούς αγώνες.
Στην Regularity μετά την 21η ΕΔ, οι θαυμάσιοι Μουστάκας-Μουστάκας με την Alfasud βρίσκονται επικεφαλής, με τους Κρουσιφίξ-Λαμπερ, Κονταράτο-Ιατρίδη και Κατσαούνη-Μανσόλα να ακολουθούν, μέσα σε 7 βαθμούς (που είναι μάλλον πολλοί για τον αγώνα αυτόν). Ομως, το Ιστορικό δεν βρίσκεται ούτε στη μέση. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση, και στο μεταξύ μπορείτε να βλέπετε τα αποτελέσματα καθώς και την προσωρινή Γενική Κατάταξη (Regularity και Sporting) στο: http://www.infomega.gr/live/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου