Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

EΚΛΟΓΕΣ Σ.Ο.Α.Α.: 34 ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ, ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ 16 ΜΕΛΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ. Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ Σ.Ο.Α.Α. ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ MOTORSPORT, ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ 2012...(ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ, ΟΥΚ ΟΔΗΓΟΥ ΣΟΦΟΥ!). ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΡΘΡΟ - ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΟΣ (ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ). Δ.Π.


2 σχόλια:

  1. Γιατι γραφεις ''34 παρευρισκομενοι'' ? υπηρχαν και εξουσιοδοτησεις 5 αγωνιζομενων δηλαδη οπως στις ηρωικες εποχες του πυργου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το νούμερο είναι το πρόβλημά σας; Στην πρώτη καταμέτρηση ήταν 34, και φαίνεται στη συνέχεια ήρθαν ή πληρωσαν τα 30 Ευρώ της συνδρομής άλλοι 5 μέχρι την ψηφοφορία. Το 2012 είχαν ψηφίσει 55 (σε περίπου 100 παρόντες) και τώρα απέμειναν κάτι παραπάνω απο τους μισούς σε.σχεδόν 40 παρόντες! Θα τα πούμε όμως αναλυτικά σε άρθρ -ανοιχτή επιστολή. Ας δούμε πρωτα αν θα τη βγάλουμε ως χώρα-εξωχώρια μέχρι το επερχόμενο τριήμερο και με τι νόμισμα θα μας ξημερώσει η Τρίτη! Δ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή