Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΣΠΟΡ ΖΩΝΤΑΝΟ


3 σχόλια:

  1. στους αφρονες, βολεμενους κλπ αναφερεστε κ.Παπανδρεου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικα Δημητρη, χωρις παρεξηγηση και με μαλλον χιουμοριστικη διαθεση, ρωταω: Τελικα την εχεις την ολιγη τρικυμια ή κανω λαθος? Τη μια οι βολεμενοι προνομιουχοι των προαστειων εχουν και τρεχουν, την αλλη μπραβο τους που συντηρουν...Κι αμα ριξεις και λιγη ΧΑ, ΛΑΟΣ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ , ΚΚΕ και αλλες δυναμεις...προβατων, τη βγαλαμε τη βδομαδα απο αρθρα. Ελεος.Για ενημερωση μιλας και γι αυτο σε διαβαζουμε.Οχι για διαμορφωση χαρακτηρα!
    Χρηστο Πλατη με λενε και δεν μασαω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μεγαλείο του Διαδικτύου: Πρώτον, ο καθε ένας μπορεί επιτέλους να πεί την άποψή του χωρίς να είναι ιδιοκτήτης ή συνεργάτης καποιου "Μέσου", και δεύτερον η ενημέρωση/διασκέδαση/σερφάρισμα κτλ. είναι ελεύθερη και δωρεάν. Βλέπεις ό,τι σου αρέσει, ό,τι "σου κάνει" και ό,τι σε εκφράζει, κι αν κάτι δεν σου πηγαίνει, απλά δεν το ξαναβλέπεις-κόβεις και τις επισκέψεις και όλα είναι καλά. Επι των "πολιτικών" σχολίων τώρα, είναι φυσικό να αγανακτούν διάφοροι "συστημικοί", αυτοί δηλαδή που με πάθος στήριζαν τις προηγούμενες δεκαετίες τα κόμματα εξουσίας (και ιδιαίτερα το ΠΑΣΟΚ). Προσωπικά δεν μπορώ να ξέρω που και αν ανήκουν ή ανήκαν οι "αγανακτισμένοι με τις αναφορές μου". Οσοι όμως είχαν γλυτώσει την κομματικοποίηση τις δεκαετίες '80 και '90, μάλλον ΔΕΝ συμφωνούν με την σαλάτα που μας κυβερνά, και που δια των Υπουργών και υφυπουργών της έφτασε να ορίζεικαι να ρυθμίζει όχι μόνο τις ζωές μας αλλά απο τις πινακίδες των ιστορικών μέχρι τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
      (Το πως σας λένε τιμή μας, το αν μασάτε ή όχι -και τι- δική σας υπόθεση, άσχετη με αυτό το σχόλιο).
      ΥΓ1: "Οι ιδιώτες που απο το υστέρημά τους κρατούν το σπορ ζωντανό", αντιλαμβάνονται μια χαρά το νόημα του τίτλου που προφανώς δεν θέλετε να αντιληφθείτε εσείς (παρ' ότι μάλλον, σε κάποιο βαθμό, είστε ένας απο αυτούς). Γιατί "βολεμένος με υστέρημα" γίνεται; Μάλλον όχι!
      ΥΓ2: Το κλισέ "προνομιούχοι των προαστείων" δεν το βαρεθήκατε πια; Περίμενα μεγαλύτερη πρωτοτυπία απο κάποιον με τις δικές σας ευχέρειες γραπτής έκφρασης.

      Διαγραφή