Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ!

 ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ "ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ" ΤΟΥ 2014.
 ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, Α) ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΛΑΘΙΑ, ΚΑΙ Β) ΜΗΝ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ "ΑΡΧΗΣ" ΚΑΙ "ΕΞΟΥΣΙΑΣ".

2 σχόλια:

  1. Δεν είναι κράτος αυτό αγαπητέ.Ενώ έχεις πληγεί βάναυσα από την κρίση βάζεις πρόχειρα ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων για να δουλέψει λίγο η μπαταρία της τζιπούρας πριν φύγεις για τις διακοπές σου στην άπω ανατολή και τα κολοπαιδα της ΔΙΑΣ σε στέλνουν στον εισαγγελέα.αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χειρότερο όλων είναι ότι αυτός ο περιορισμένης ευφυίας και μειωμένης αντίληψης πολιτικός (άλλως θα αντιλαμβανόταν την σοβαρότητα και τις συνέπειες του "λάθους" του), μας κυβερνούσε! Και μάλιστα ήταν επικεφαλής του Υπουργείου Μεταφορών, άρα ο καθ' ύλην αρμόδιος για τον Κ.ΟΚ. Ας μην απορούν λοιπόν οι "νεοφώτιστοι" περί τα αγωνιστικά και τα Ιστορικά αυτοκίνητα ούτε για το άρθρο 49 και τις δικαιοδοσίες που αυτό δίνει σε πρωτοβάθμια Σωματεία, ούτε και για τις "περίεργες" αποφάσεις υφυπουργών που δίνουν αβέρτα δικαίωμα έκδοσης Ιστορικών πινακίδων ακόμα και σε αυτούς που ΔΕΝ είναι εξουσιοδοτημένοι απο τις Διεθνείς Ομοσπονδίες να εκδίδουν κάρτες γνησιότητας και πιστοποιητικά αναγνώρισης! Πως δίνεις αριθμό κυκλοφορίας Ιστορικού τη στιγμή που δεν είσαι εξουσιοδοτημένος να αποφανθείς για το αν το όχημα όντως είναι Ιστορικό;;; Αρα, απο τον Λιάπη και μέχρι τους σημερινούς, όλοι αυτοί οι τύποι στα υπουργεία είναι έρμαια συμφερόντων, αφού ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΦΥΡΙΞΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ, Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ, Η Ο "ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ".

      Διαγραφή