Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ EVENT4KIDS ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΜΠΑ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)


  Με απόλυτη επιτυχία έγιναν οι απονομές του 2012 και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΦΙΛΜΠΑ στην πίστα της ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ στα Βραχναίικα Πατρών. Πλήθος αγωνιζομένων, στελεχών αλλά και φίλων του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού έδωσαν το παρόν μη δίνοντας σημασία στον όχι και τόσο καλό καιρό. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Νομ/κης Ενότητας Αχαίας κ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ , ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της ΠΔΕ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, η Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. του Δήμου Πατρέων κ. ΤΑΣΙΑ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ και ο Πρόεδρος της ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων κ. ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ. Η διαδικασία ξεκίνησε με την βράβευση των παιδιών της "Κιβωτού της Αγάπης"  και με τις απονομές για τους Κυπελλούχους των επάθλων του 2012 αλλά και τις βραβεύσεις σε ανθρώπους που στήριξαν την προσπάθεια της ΦΙΛΜΠΑ. Έπειτα τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΦΙΛΜΠΑ κ. Νικόλαος Φουτρής όπου και ευχήθηκε για την νέα χρονιά κόβοντας την πίτα μαζί με το υπόλοιπο ΔΣ της ΦΙΛΜΠΑ.
  Στη συνέχεια έγιναν συνοδηγήσεις με τους θεατές που δέχθηκαν την πρόταση - πρόσκλησή της ΦΙΛΜΠΑ να μπουν μέσα στα αγαπημένα τους αγωνιστικά ως συνοδηγοί και να απολαύσουν μία γρήγορη βόλτα στην πίστα. Πάνω από 25 αυτοκίνητα ήταν στην διάθεση του κόσμου από όλες τις κατηγορίες.
 Ο στόχος και ο σκοπός επετεύχθη λοιπόν και έτσι μαζεύτηκαν αρκετά χρήματα, τρόφιμα, παιχνίδια και διάφορα είδη τα οποία με χαρά ο κόσμος πρόσφερε στο Φ.Σ "Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ". Μαζί μας ήταν εκεί και πολλοί άνθρωποι του Ιδρύματος μαζί με 10 παιδάκια που δεν σταμάτησαν να δίνουν δύναμη στον κόσμο με το χαμόγελό τους.
  Το Δ.Σ. της ΦΙΛΜΠΑ θέλει να ευχαριστήσει το Φ.Σ. "Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ" για την συνεργασία και την στήριξή του όπως επίσης την FORD Λαζανάς και τα SUPER MARKETS 3Α ΑΡΑΠΗΣ για την βοήθειά τους. 
  Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους οδηγούς που στήριξαν την εκδήλωση και σε όλους εσάς τους λάτρεις του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και δώσαμε λίγη χαρά και ένα χαμόγελο σε αυτά τα παιδιά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου