Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ EVENT4KIDS ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΜΠΑ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)


   Οι Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας (ΦΙΛΜΠΑ) σας προσκαλούν στην Πρωτοχρονιάτικη κοπή της Πίτας στις 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 και ώρα 10:30 στον χώρο της πίστας ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ στα Βραχναίικα Πατρών.
  Την διαδικασία πλαισιώνεται από την εκδήλωση "EVENT4KIDS" της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στο Φ.Σ "Η Κιβωτός της Αγάπης". Στην εκδήλωση μπορεί όποιος φίλος επιθυμεί να γίνει συνοδηγός στο αγαπημένο του αγωνιστικό αυτοκίνητο βάζοντας από το υστέρημά του στον "κουμπαρά μας" που ευελπιστούμε να γεμίσουμε για το Φ.Σ. "Η Κιβωτός της Αγάπης".
  Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει συλλογή τροφίμων, παιδικών ρούχων, ειδών πρώτης ανάγκης αλλά και διάφορα πράγματα που για κάποιους είναι άχρηστα, τα οποία και θα διατεθούν στο Σύλλογο. Κάθε επισκέπτης μπορεί να  φέρει την προσφορά του η οποία  θα κατατεθεί στην "Κιβωτό της Αγάπης".
  Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου  δεν πρόκειται να λήψη το θέαμα καθώς ο ήχος και το καμένο λάστιχο θα είναι και πάλι παρόν και αυτή τη φορά με στόχο να δοθεί ένα χαμόγελο σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη… 
Αναλυτικά στις 10:30 θα γίνει η κοπή της πίτας και αμέσως μετά οι Απονομές των Κυπελλούχων για το 2012 του Αχαϊκού Κυπέλλου SUPER LAP για τις κατηγορίες Α, Β, Γ, Δ, Racing 1, Racing 2, Unlimited καθώς και αυτή του SUPER LAP του θεσμού. Στις 11:00 θα ξεκινήσει η διαδικασία της επίδειξης DRIFT και των "συνοδηγήσεων" για τους φίλους θεατές.
  Την εκδήλωση θα στηρίξουν με την προσφορά τους η FORD-Λαζανάς, τα Super Markets 3A ΑΡΑΠΗΣ, ο Όμιλος Plusmedia και πολλές ακόμα Επιχειρήσεις. 
  Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους φίλους – λάτρεις του Χερσαίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού να μας κάνουν την τιμή και να παρευρεθούν στην κοπή της Πίτας μας και να προσφέρουν από το υστέρημά τους για τα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη……  

Για την ΦΙΛΜΠΑ

Ο Γεν. Γραμματέας
ΜΑΡΚΟΣ Κ. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου