Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

4th OLYMPIC CLASSIC TOUR RALLY: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΟΜΑΕ)

  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου, το 4ο OLYMPIC CLASSIC TOUR RALLY 2012. Ο τερματισμός του αγώνα που προσμετρούσε στο Ευρωπαϊκό Έπαθλο Regularity Ράλλυ της FIA, καθώς και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity Ράλλυ για το 2012, έγινε στην πρώτη πλατεία του Ψυχικού παρουσία του δημάρχου Φιλοθέης-Ψυχικού. Ακολούθησε δεξίωση και η απονομή των επάθλων στους νικητές από τον Δήμαρχο κ. Παντελή Ξυριδάκη και τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής κ. Χρήστο Αποστολίδη.
  Ο αγώνας, όπως αναμενόταν, από την εκκίνηση του το πρωί του Σαββάτου, παρουσίασε έντονο συναγωνισμό, οι δε συνεχείς εναλλαγές των καιρικών συνθηκών απαιτούσαν μεγαλύτερη προσοχή από τα πληρώματα. Ακολουθώντας διαδρομές που αναδείκνυαν την ομορφιά της ελληνικής γης, το πρώτο σκέλος ολοκληρώθηκε στο Club Hotel Casino Loutraki αργά το απόγευμα.
  Μετά από 430 χιλιόμετρα αγώνα και είκοσι ειδικές διαδρομές, νικητές με διαφορά ασφαλείας αναδείχθηκαν οι Δημήτρης Κουνέλης - Άγγελος Κουνέλης με ένα ΒLMC Mini του 1978 και 43.2 β.π., που κέρδισαν και την κατηγορία I. Η δεύτερη θέση της γενικής κρίθηκε στην τελευταία ειδική διαδρομή για τους Παντελή Αντωνόπουλο- Μάϊρα Καλλίτση με Porsche 911 Carrera του 1977 και 90.2 β.π. Τρίτοι γενικής οι Θεοφάνης Μήλας- Ελένη Μήλα με Austin Mini Cooper S του 1966 και 90.5 β.π. και νικητές τις κατηγορίας G.
  Τέταρτοι και 1οι κατηγορίας Η, οι Γιώργος Κίκιζας- Θεόδωρος Χαδιός με Porsche 911 Carrera RS του 1972 και 90.8 β.π. Την κατηγορία F κέρδισαν οι Γιάννης Κατσαούνης- Μαθιός Μανσόλας με Porsche 911 του 1965, ενώ νικητές της κατηγορίας E και παλαιότερο αυτοκίνητο που τερμάτισε, οι Κώστας Παπαμιχαλόπουλος- Ηλίας Ανδρίτσος με Alfa Romeo Giulietta Sprint του 1955! Τέλος πρώτοι από τους συμμετέχοντες στο ευρωπαϊκό έπαθλο της FIA αναδείχθηκαν οι Μονεγάσκοι Raffaello Raimondo– Marco-Maria Calegari με Alfa Romeo Spider του 1960.

  Για την τελική κατάταξη του αγώνα, πατήστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου