Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΣΦΙΠΟΠ: ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2012


  Την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή 22/01/2012 ο Σύλλογος Φίλων & Ιδιοκτητών Παλαιών Οχημάτων Πελοποννήσου.
  Πλήθος μελών και φίλων γέμισε από νωρίς  το πρωί την αίθουσα του Ξενοδοχείου OLYMPIC VILLAGE στην Αρχαία Ολυμπία. Το τυχερό φλουρί για το 2012 βρήκε το μέλος του Συλλόγου Κος Χαράλαμπος Πισιμίσης. Το φλουρί φέτος αντιστοιχούσε σε μια γκραβούρα μιας αγωνιστικής ALFA ROMEO του 1923.
   Παράλληλα με την κοπή της πίτας, έγινε και η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών.
Ο ιδρυτής και πρόεδρος του ΣΦΙΠΟΠ, Νίκος Δρακούλης, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και έδωσε τον τόνο για το 2012, κατά το οποίο ο Σύλλογος θα συνεχίσει τις πετυχημένες εκδρομικές εκδηλώσεις αλλά θα επιστρέψει και στην αγωνιστική δράση με την πραγματοποίηση τουλάχιστον ενός αγώνα Regularity και τη συμμετοχή μελών σε αγώνες ανά την Ελλάδα.
  Εκδρομή στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ προανήγγειλε το μέλος του Δ.Σ. Σπύρος Αποστολόπουλος ενώ παρακίνησε τα μέλη για περισσότερες συναντήσεις , έστω και σε λιγότερο οργανωμένο επίπεδο, για ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση του Συλλόγου.
  Η είδηση της ημέρας ωστόσο ήταν η γνωστοποίηση της πρόθεσης του κ. Δρακούλη να μην θέσει ξανά υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου, πιστεύοντας στην ανανέωση και δίνοντας τη σκυτάλη στην νέα γενιά του ΣΦΙΠΟΠ που αποτελεί τον πυρήνα του Συλλόγου , ειδικά τα τελευταία χρόνια.
  
* Ο ΣΦΙΠΟΠ ευχαριστεί θερμά το μέλος  Κο Ιωάννη Μαμούση για την παραχώρηση του χώρου και την φιλοξενία της εκδήλωσης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου