Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ PREWAR & MICROCARS, 17/9/2011

  Από την Classic Microcars διοργανώθηκε με επιτυχία μία ακόμα οικονομική και ασφαλής εκδήλωση regularity και Supersport regularity στην πίστα Kart Μπέκα (μεταξύ Σπάτων και Λούτσας). Παρ’ ότι η όμορφα σχεδιασμένη αυτή πίστα είναι μικρή σε μήκος, είχαν τοποθετηθεί τεχνητά σικαίην στις δύο «ευθείες», ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα ανάπτυξης ταχύτητας ούτε… κατά λάθος! Όσο για την «επιτυχία» της εκδήλωσης, αυτή αφορά το οργανωτικό μέρος, όπου όλα εξελίχθηκαν άψογα, με σωστούς κριτές, ακριβή ωράρια, μηδενικές καθυστερήσεις και άμεση έκδοση αποτελεσμάτων. Επειδή όμως η επιτυχία κρίνεται και από τις συμμετοχές, θα πρέπει να πούμε ότι η λέσχη «πλήρωσε» το μερίδιό της στην οικονομική κρίση, αφού οι τερματίσαντες ήταν τελικά 33, αριθμός μικρός και για την δυναμικότητα της Λέσχης, και για τον τύπο της διοργάνωσης αλλά και για το χαμηλό κόστος συμμετοχής (55 Ευρώ). Υποθέτουμε ότι η δύσκολη οικονομική κατάσταση δεν επέτρεψε σε πολλούς φίλους να ετοιμάσουν τα αυτοκίνητά τους, μια και πλέον (και τουλάχιστον για τον πολύ κόσμο), η επισκευή, το βάψιμο, τα ανταλλακτικά, τα λάστιχα ακόμα και το service, έχουν γίνει δύσκολη υπόθεση.
  Οι –σχετικά- λίγες συμμετοχές από την άλλη, σίγουρα βοήθησαν στο να «τρέξει» η διοργάνωση, ενώ η κατηγορία Supersport Regularity «έλαβε ένα γύρο δώρο», κάθε αυτοκίνητο δηλαδή έκανε 1 αναγνωριστικό συν 5 χρονομετρημένους γύρους .
  Στην κατηγορία Regularity, ο Α. Τσίπουρας πήρε μία πειστική νίκη Γενικής, με το Audi 100. Στην Supersport Regularity, λόγω των μεγάλων διαφορών των αυτοκινήτων (σε κυβισμό και ισχύ) η Γενική Κατάταξη δεν έχει τόση σημασία όση οι κατηγορίες κυβισμών, οι οποίες υπάρχουν στα πλήρη αποτελέσματα.
*Η επόμενη εκδήλωση της Classic Microcars είναι ένα Regularity Rally  στις 30 Οκτωβρίου. Πληροφορίες στο www.classicmicrocars.gr.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ REGULARITY Πατήστε ΕΔΩ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ SUPERSPORT REGULARITY Πατήστε ΕΔΩ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου