Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΟΧΗΜΑΤΩΝ  ΕΠΟΧΗΣ

ΠΡΟΣ
AUTO CLASSIC MAGAZINE
Αθήνα, 26 Απριλίου 2011

«ΕΜΠΑΘΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ EΛΠΑ ΚΑΙ Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ, ΣΕ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΗΜΕΡΗΣΙΑ" 30/3»

Αγαπητέ  Κύριε  Παπανδρέου 

Η παρούσα επιστολή έχει σκοπό να συμπληρώσει την τόσο εμπεριστατωμένη δημοσιογραφική  εργασία σας, η οποία περιγράφει τα σχετικά με την έκδοση πινακίδων ιστορικών αυτοκινήτων, πλην όμως, ως προς τα δικαιώματα της ΕΟΟΕ περί έκδοσης πινακίδων φαίνεται ότι η ενημέρωση δεν ήταν η δέουσα.
Ο Ελληνικός Νόμος, προστατεύει τους Έλληνες πολίτες ακόμα και από τις Υπουργικές αποφάσεις, δίνοντας τους το δικαίωμα να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας εάν νομίζουν ότι  θίγονται τα συμφέροντά τους.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής μια καθ’όλα νόμιμη ομοσπονδία 15 πρωτοβάθμιων συλλόγων ανά την Ελλάδα και μέλος της διεθνούς ομοσπονδίας FIVA, θεώρησε ότι η τροπολογία του έτους 2001 με υπογραφή του κ. ΒΕΡΕΛΗ την θίγει κατάφορα και τις αποσπά προνόμια τα οποία νομίμως κατέχει από ετών, θέτοντας ακόμα και την ύπαρξή της σε αμφισβήτηση (αδιαφορώντας για τα τόσα μέλη της ο κύριος ΒΕΡΕΛΗΣ), για αυτό το ΔΣ της ΕΟΟΕ αποφάσισε ομοφώνως και κατέθεσε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας όπως προβλέπει η Ελληνική νομοθεσία.
Επειδή η άσκηση της προσφυγής δεν αναστέλλει την ισχύ της υπουργικής αυτής απόφασης, γι’αυτό με ειδική αίτηση ζητήθηκε η αναστολή. Έτσι, με διάταξη του κ. Προέδρου του ‘Δ τμήματος χορηγήθηκε το δικαίωμα στην ΕΟΟΕ να εκδίδει πινακίδες, πράγμα που πράττει, όχι δυνάμει της υπουργικής απόφασης, αλλά δυνάμει της δικαστικής απόφασης. Θα πρέπει να προστεθεί ότι τόσο η Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ όσο και η ΕΛΠΑ άσκησαν παρεμβάσεις ζητώντας την απόρριψη του αιτήματος της ΕΟΟΕ. Όμως το Συμβούλιο της Επικρατείας δικαίωσε την ΕΟΟΕ.
Έτσι σήμερα βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο αναμένοντας την δικαίωσή μας, οπότε και οι πινακίδες μας είναι απολύτως σύννομες. Κάθε διαφορετική περιγραφή των γεγονότων δεν είναι τίποτε άλλο από κακοήθειες ή ανακρίβειες.
Σας ευχαριστούμε ακόμη μια φορά για την συνεισφορά σας στο Ιστορικό αυτοκίνητο, σας γνωρίζουμε ότι οι προσπάθειές μας είναι χωρίς καμία κρατική εισφορά και με δικά μας μέσα σύντομα θα ανοίξουν οι πύλες του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΣ για όλο τον κόσμο. Επίσης υποσχόμαστε να σας ενημερώσουμε το ταχύτερο δυνατόν για την τελεσίδικη απόφαση.

Μετά Τιμής,
Θεοχάρης Αντώνιος
Πρόεδρος ΔΣ ΕΟΟΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου