Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

23ο ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δελτίο Τύπου
Ο χειμώνας μας βρήκε στη μέση της διαδρομής του «23ου Χειμερινού Ράλλυ»! Η Τεχνόπολις – Γκάζι μας παραχώρησε τον χώρο της για την εκκίνηση του αγώνα το ηλιόλουστο πρωινό της Αθήνας 4 Δεκεμβρίου. Τα πληρώματα απόλαυσαν ζεστό καφέ και θαύμασαν τις αντίκες τους στο προαύλιο μέχρι και τις 10:00 όπου ξεκίνησε το πρώτο όχημα παρουσία του προέδρου  της Τεχνόπολις – Γκάζι κ. Φώτη Ιγνατίου.
Με βόρεια κατεύθυνση περνώντας από την Βαρυμπόμπη και μέσα από τον Αγ. Μερκούριο, την Αυλώνα, τις Ερυθρές και την Αγ.Άννα όπου έγινε η ανασυγκρότηση ο καιρός θύμιζε όλο και πιο πολύ χειμώνα. Μετά από 4 ειδικές διαδρομές ακριβείας στο πολύ δροσερό χωρίο της Αγ. Άννας η πλατεία φιλοξένησε τα οχήματα και οι παραδοσιακές ταβέρνες τα πληρώματα και την οργανωτική επιτροπή όπου τους πρόσφεραν ζεστό γεύμα. Συνέχεια διαδρομής, με 2 ακόμα ειδικές, από Κορώνεια, Αράχωβα και τέλος Δελφοί με διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο «AMALIA».      
Την Κυριακή, 2η ημέρα του αγώνα, τα αυτοκίνητα εκκίνησαν από το ξενοδοχείο κατευθυνόμενα προς την περιοχή της Άμφισσας με επιστροφή και πάλι πίσω μετά από 40χλμ με 3 Ειδικές Διαδρομές Ακριβείας όπου και έγινε η απονομή των επάθλων στους νικητές.


Νικητές της Γενικής κατάταξης ανεδείχθησαν οι παρακάτω:
α) Παλαβίδης Μάνος – Παλαβίδη Μαρία / MG MGA 1962’
β) Χατζηνικόλαου Ανθή – Δογάνης Σωτήρης /  ALFA ROMEO Alfetta 1976’
γ) Παπαγεωργίου Γιώργος – Πρελορέντζου Μαρία /PORSCHE 911S 1977’
Μετά την απονομή των επάθλων στους νικητές του αγώνα τα πληρώματα αναχώρησαν για Αθήνα ακολουθώντας διαδρομή της αρεσκείας τους.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου