Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ: "ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΒΟΡΡΕ"

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
"ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΒΟΡΡΕ"

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΕΦΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ναι, παραδοσιακά τα Χριστούγεννα είναι η εποχή του βιβλίου. Και εμείς σας προτείνουμε ένα "δικό μας", ξεχωριστό βιβλίο, με απρόσμενη πλοκή, γρήγορο ρυθμό αλλά και εντελώς ασυνήθιστη "τοποθέτηση" στο χρόνο, που σίγουρα θα ξαφνιάσει και θα εκπλήξει ευχάριστα τους αναγνώστες του.
Σε πείσμα των μονοπωλίων, που δυσχεραίνουν την διανομή των "ανεξάρτητων" βιβλίων στις μεγάλες αλυσσίδες, μπορείτε να παραγγείλετε το νέο βιβλίο της Εφης Παπανδρέου σε ΟΛΑ τα βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα, ζητώντας το με τον τίτλο του και αναφέροντας τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΣΕΛΟΤΟΣ (για να το παραγγείλει και το κατάστημα). Θα είναι στα χέρια σας σε μια-δυό μέρες.

Ενα βιβλίο είναι ένα ζεστό, προσωπικό, χρήσιμο αλλά και
"οικονομικό" δώρο για τις γιορτές. "Το ανεξήγητο τροχαίο του Λεωνίδα Βορρέ" μπορεί να διαβαστεί απο ΟΛΟΥΣ, άνδρες, γυναίκες αλλά και νεαρότερες (εφηβικές) ηλικίες. Ζητήστε να σας το φέρει το βιβλιοπωλείο σας απο τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΣΕΛΟΤΟΣ, διαβάστε το ή δωρίστε το, και ετοιμαστείτε για ένα παράξενο όσο και απρόσμενο ταξίδι!


*ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΣΕΛΟΤΟΣ. Τηλ. 210 6431108, e-mail ocelotos@ocelotos.gr, www.ocelotos.gr

;Ή ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ INTERNET ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ME TON TITΛO TOY , πληκτρολογώντας  "ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΒΟΡΡΕ" (π.χ. https://www.ianos.gr/aneksigito-troxaio-tou-leonida-

vorre-0476752.html )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου