Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΜΑΤΙΕΣ...ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ" ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΑΘΗΝΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ. (ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)



ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΜΑΤΙΕΣ...ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"
*ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
*ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, ΝΙΚΗΣ 3, ΠΑΡΑΛΙΑ, ΤΗΛ. 2310226190
*ΠΑΤΡΑ: ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 31-33, ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΗΛ.2610278727
*ΤΡΙΚΑΛΑ: ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ Κ. ΤΣΙΟΠΕΛΑΚΟΣ, 
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 15, ΤΗΛ.2431026967
*AΙΓΙΝΑ: ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΦΛΩΡΑ, ΣΠ. ΡΟΔΗ 6, ΑΙΓΙΝΑ, ΤΗΛ.2297024337, 6983184939


*ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ/ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΜΕ COURIER.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑΧ. ΕΠΙΤΑΓΗ 9,40 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ Δ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 33, 15235 ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ SMS ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘ. ΤΗΣ ΤΑΧ. ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΣΤΟ 6950974410. (ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΕΛΤΑ 4 ΕΥΡΩ. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ) 

Δέκα διηγήματα, δέκα ιστορίες, χωρίς ήρωες αλλά με πρωταγωνιστές απλούς, καθημερινούς ανθρώπους.
Σαν εμένα
Σαν κι εσάς.
Δέκα ιστορίες, σε διαφορετικά μέρη και εποχές, για την αγάπη, τον έρωτα, την φιλία, για όλα τα συναισθήματα που συνεπαίρνουν και ανεβάζουν την ψυχή του ανθρώπου.
Για όλα τα συναισθήματα που περιμένουν κλειδωμένα στην ασφάλεια της καρδιάς μας, άλλοτε μια ώρα, άλλοτε μια ολόκληρη ζωή, να βγούν στο φως.

Αλλά και δέκα ιστορίες για τη μοναξιά, την λύπη, το παράπονο, την αδικία.
Όλα όσα η κοινωνία «χωράει» σε μια πόλη, σ’ ένα χωριό ή και σε μια μικρή αυλή.
Ιστορίες για δέκα διαφορετικούς ανθρώπους, που αγαπούσαν αυτό που λέγεται μοτοσυκλέτα, και που έζησαν, μαζί της, κάποια δυνατά, αλησμόνητα, Χριστούγεννα -όχι δηλαδή ότι δεν θα μπορούσε να ήταν και καλοκαίρι...

Δέκα διηγήματα που γράφτηκαν «κάποτε» και για «κάποιους» λόγους, που άλλοι πια δεν υπάρχουν κι άλλοι παραμένουν δυνατοί όσο ποτέ -ή όσο «τότε».

Διηγήματα, πρόσωπα και περιγραφές που έχουν μέσα τους αναπνοές και μυρωδιές της εποχής τους. Εχουν την αγωνία για το μέλλον, την αγνότητα –αλλά και την μικρότητα- της παλιάς ελληνικής επαρχίας, το πάθος που αλλάζει τους ανθρώπους, και την αγάπη που τους ξανασμίγει.

Δέκα ιστορίες, ολωσδιόλου διαφορετικές και ολότελα ανόμοιες, που απλώνονται απο την εποχή του Μεγάλου Πολέμου για να πλησιάσουν στις μέρες μας.
Στις μέρες μας, που άλλοτε τις φαντάζονται σαν ζοφερό μέλλον κι άλλοτε τις βλέπουν σαν παρελθόν. Ετσι θα γίνεται απο εδώ και στο εξής. Ετσι γίνεται ήδη.

Δέκα ιστορίες, δέκα εποχές, δέκα άνθρωποι, δύο στοιχεία που τους ενώνουν. Η αγάπη, «παλιά» ή καινούργια, γι’ αυτό που λέγεται μοτοσυκλέτα, και η εποχή. Ο Δεκέμβρης, οι γιορτές, τα Χριστούγεννα, τότε που όλοι αγαπούν πιο δυνατά, και ο κόσμος κάνει διάλειμμα απο την «κάθε μέρα» για να ακούσει τον θεό του να του εύχεται καλή ζωή.
Ακόμα κι αν αυτός ο «θεός» είναι ο ίδιος του ο εαυτός, όπως τόσο συχνά συνέβαινε, κι όπως πάντα θα συμβαίνει.
Ματιές στον κόσμο,
Ματιές, μέσα μας...


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΑΘΗΝΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ 9,40 ΕΥΡΩ, ΠΡΟΣ:
ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 33 Α. ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
15235, ΑΘΗΝΑ
(Χωρίς έξοδα αποστολής)

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΩΝ ΣΤΑ E-MAILS:
magnitisbooks@gmail.com
papandreou@live.com
ΤΗΛ. 6950974410

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου