Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΣΦΙΠΟΠ: 2ο Vintage Antique Cars Show - 4ηΜοναστηριακή Ανάβαση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ      Άλλες δυο ενδιαφέρουσες εκδηλώσειςγια παλαιά κλασσικά και ιστορικά αυτοκίνητα διοργανώνει ο ΣΦΙΠΟΠ την περίοδο 21 έως 29 Ιουλίου 2012.
   Το 2ο Vintage Antique Cars Show είναι μια στατίκη έκθεση κλασσικών οχημάτων και θα πραγματοποιηθει στο χώρο στάθμευσης της μαρίνας Κατακόλου και θα διαρκέσει από 21 έως 29 Ιουλίου, και αναμένεται να φιλοξενήσει αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες αλλά και ποδήλατα και στρατιωτικά οχήματα εποχής.
   Στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 29 Ιουλίου η εκκίνηση των ιστορικών οχημάτων που θα λάβουν μέρος στην 4η Μοναστηριακή Ανάβαση. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε 2 σκέλη και οι αγωνιζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 2 κατηγορίες, Regularity & Sport, πάντα όμως με μ.ω.τ. μικρότερη των 50 χλμ/ωρα, όπως ορίζει ο κώδικας της FIVA. Για τους αγωνιζόμενους της Sport η διαδρομή θα είναι μεικτή (άσφαλτος-χώμα), ενώ θα υπάρξει και κατηγορία GT για οχήματα κατασκευασμένα απο το 1985 έως το 1990.
   Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους στηρίζουν την προσπάθεια ανάδειξης των ιστορικών οχημάτων στην περιοχή μας με την ουσιαστική συνδρομή τους.
   Καλούμε όλους τους Φίλους και Θαυμαστές αλλά και το υπόλοιπο κοινό να γνωρίσει την προσπάθεια μας και να απολαύσει μια διαφορετική μορφή αγώνων.
   Περισσότερες και νεότερες πληροφορίες για τις δυο αυτές εκδηλώσεις του ΣΦΙΠΟΠ, καθώς και το πλήρες πρόγραμμα και ωράριο του αγώνα, σύντομα με νέο δελτίο τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου