Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΦΙΛΠΑ και ΣΙΣΑ: 3ο ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΔΕΛΦΟΙ, 8-11/06/2012

«3rd Classic Rally of Greece»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΦΙΛΠΑ και ο Σ.Ι.Σ.Α. σας προσκαλούν στο «3ο Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας», την ετήσια συνδιοργάνωση που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Κώδικα Εκδηλώσεων της FIVA. Στον φετινό αγώνα θα συμμετέχουν έως 90 ιστορικά αυτοκίνητα & έχει δοθεί έμφαση σε θρυλικές «ειδικές» διαδρομές & γραφικές «απλές» διαδρομές που θα διασχίσουν την Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα & Φωκίδα.
  Την Παρασκευή 8/6 θα γίνει ο Διοικητικός-Τεχνικός Έλεγχος στο κέντρο Vive Mar στη Βούλα.
  Το Σάββατο 9/6 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση του 1ου αγωνιστικού σκέλους από τους πρόποδες του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης. Τα αυτοκίνητα θα κινηθούν σε αγαπημένες διαδρομές που θα εναλλάσσονται σε παραθαλάσσιους & ορεινούς δρόμους και σε «κλασσικές» αλλά και «απαιτητικές» ειδικές διαδρομές. Το 1ο σκέλος θα περάσει από Στεφάνη, Πάνακτο, Πλαταιές, Θίσβη, Λειβαδιά, Τζιμέϊκα, Χαιρώνεια και θα τερματίσει στην Αμφίκλεια, όπου θα γίνει και η μεγάλη ανασυγκρότηση της ημέρας. Ο αγώνας θα συνεχιστεί προς Μενδενίτσα, Ανάβρα, Θερμοπύλες, Μπράλο, Οίτη, Παύλιανη, Οινοχώρι, Γραβιά, Πολύδροσο και θα τερματίσει στους Δελφούς, όπου θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν των αγωνιζομένων.
  Την Κυριακή 10/6 το πρωί τα πληρώματα θα επανεκκινήσουν για τις διαδρομές της 2ης ημέρας και θα κατευθυνθούν προς Τριταία, Άμφισσα, Προσήλειο, Οινοχώρι, Μαριολάτα, Πολύδροσο και θα σταματήσουν για ανασυγκρότηση ξανά στην Αμφίκλεια. Από εκεί θα φύγουν για Τιθορέα, Δαύλεια, Ανάληψη, Ελικώνα, Αγία Άννα, Καπαρέλι, Ερυθρές και τέλος με την συμπλήρωση συνολικά 750 περίπου αγωνιστικών χιλιομέτρων και την εκτέλεση περίπου 16 ειδικών διαδρομών ακριβείας ο αγώνας θα τερματίσει στη Ακρόπολη.
  Τη Δευτέρα 11/6 το βράδυ θα γίνει η δεξίωση απονομής των επάθλων στο παραλιακό κέντρο Vive Mar.
  Δεκτά να συμμετάσχουν θα είναι διμελή πληρώματα με ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής έως 31/12/1984 (κατηγοριών E, F & G) για τα οποία έχει εκδοθεί Πιστοποιητικό Αναγνώρισης FIVA & FIA.
  Το δικαίωμα συμμετοχής ανέρχεται στα 250€ για μέλη ΦΙΛΠΑ & ΣΙΣΑ ή 270€ για μη μέλη και καλύπτει:
• Ασφάλιση προς τρίτους κατά τη διάρκεια του αγώνα
• Έπαθλα & αναμνηστικά του αγώνα
• Συμμετοχή στη δεξίωση απονομής και στις εκδηλώσεις του αγώνα
• Συμμετοχή στο Πρωτάθλημα του ΣΙΣΑ με συντελεστή 2
• Μία διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο και δείπνο στο ξενοδοχείο «Αμαλία» των Δελφών
• Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης του αγώνα
  Για πληροφορίες μπορείτε να ενημερώνεστε από τις γραμματείες και τις ιστοσελίδες των δύο συλλόγων www.philpa.gr και www.sisa.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου