Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ AUTOCLASSIC No6 Ένα τεύχος για το καλοκαίρι!


  Κυκλοφόρησε το τεύχος Νο 6 του Auto CLASSIC, του οποίου η ύλη σίγουρα είναι αρκετή για ολόκληρες τις διακοπές! Πρόκειται για ένα τεύχος 140 σελίδων ΧΩΡΙΣ διαφημίσεις! Δηλαδή, εκτός του εξωφύλλου και τριών (3) ανακοινώσεων για εκδηλώσεις Λεσχών, ολόκληρο το περιοδικό είναι αφιερωμένο στην αρθρογραφία γύρω από το κλασσικό αυτοκίνητο, με profiles, νέα, εκδηλώσεις, αγώνες κτλ.
  Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια (λέτε γι’ αυτό να μην είμαστε όλοι πλούσιοι;;) σας παραπέμπουμε στα περίπτερα ΑΘΗΝΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ όπου κυκλοφορεί το Auto CLASSIC No 6 (λόγω των διακοπών του Δεκαπενταύγουστου υπάρχει μιά καθυστέρηση της κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα –θα σας ενημερώσουμε πότε θα είναι διαθέσιμο, εντός Αυγούστου πάντα).
  Ζητήστε ΕΠΙΜΟΝΑ το Auto CLASSIC Νο 6 στα περίπτερα, και σίγουρα θα αποζημιωθείτε για το αντίτιμο που πληρώσατε. Προ πάντων όμως, θα έχετε «ψηφίσει» για την ύπαρξη ή όχι ενός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ, δημοσιογραφικού περιοδικού για το Κλασσικό Αυτοκίνητο στην Ελλάδα, γιατί όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, λόγω της επιλογής μας ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, εξαρτώμεθα απολύτως από τις πωλήσεις των περιπτέρων. Και το «εξαρτώμεθα» δεν είναι μόνο οικονομικό: Ούτως ή άλλως, το Auto CLASSIC είναι 100% πληρωμένο από την τσέπη μας (και σε δύσκολες εποχές), επειδή μας τρώει αυτό το άτιμο το μεράκι του ιστορικού. Πρέπει, όμως, να διαπιστώσουμε κι αν αξίζει η προσπάθεια. Δηλαδή, υπάρχει ενδιαφέρον εκεί έξω; Υπάρχουν άτομα; Ή μήπως όλη η εικόνα του «ελληνικού ιστορικού αυτοκινήτου» εξαντλείται στις οργανωμένες Λέσχες με τα 500 (μάξιμουμ) συνολικά ενεργά μέλη, που μιά χαρά εκφράζονται με τις εκδηλώσεις και τα fora τους, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη –ούτε και κοινό– για περιοδικό;
  Τα περιοδικά, εκτός των άλλων, είναι και μέσα βιοπορισμού, φέρνοντας χρήματα από τις πωλήσεις και –κυρίως–  από τις διαφημίσεις. Εμείς όμως, δεν θέλουμε «να κονομήσουμε» από το πάθος του Ιστορικού αυτοκινήτου, και δεν δεχόμαστε να δημοσιεύσουμε διαφημίσεις  άσχετες με το αντικείμενο (οι οποίες μάλιστα, μερικές φορές το «προσβάλλουν» κιόλας με την αισθητική τους). Επίσης, δεν μας αρέσει καθόλου το να χρησιμοποιούμε το περιοδικό για παράπλευρες εμπορικές δραστηριότητες. Αυτό, πέραν του ότι είναι θέμα Αρχής, δεν συνάδει με την δημοσιογραφική-εκδοτική ιδιότητα.
  Λοιπόν. Πολλά είπαμε: Αγοράστε το τεύχος Νο 6 του Auto CLASSIC, απολαύστε το, και στείλτε μας τις... ενθαρρύνσεις, τις παρατηρήσεις και τις Αγγελίες σας (με φωτογραφία) στο papandre@otenet.gr

Καλή ανάγνωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου