Σελίδες

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

KΟΡΩΝΟΪΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ, Ο DOBERMANN ΚΑΙ ΤΟ AUTO CLASSIC ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 Αν και η περίοδος δεν είναι κατάλληλη ούτε και ευνοϊκή για τέτοιου τύπου ανακοινώσεις, ωστόσο, επειδή: α) Η ζωή θα συνεχιστεί μετά την επιδημία, και β) επειδή σε αυτό το (ολοκληρωμένο) στάδιο προετοιμασίας δεν υπάρχει ούτε σκέψη για επιστροφή, ανακοινώνουμε τα εξής.
 Για την αγωνιστική σαιζόν 2020, ο Δημήτρης Παπανδρέου - Dobermann θα ακολουθήσει ολόκληρο το Πρωτάθλημα Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων (κλάση 4/Ε4), καθώς και επιλεγμένους αγώνες Ταχύτητας στην ίδια κατηγορία/κλάση (το 2021 θα συμμετάσχει και στα δύο Πρωταθλήματα, Ταχύτητας και Αναβάσεων).
 Το αυτοκίνητο είναι ένα Ford Sierra RS Sapphire Cosworth 4x4 (Group A), που προετοιμάζεται απο τον Νοέμβριο του 2019 από τον μηχανικό Νίκο Χρυσάφη, σύμφωνα με τους κανονισμούς FIA (Appendix K) για τα Ιστορικά Sporting.
Με αυτή την ανακοίνωση, η ομάδα του Αuto Classic αναζητά και χορηγίες, για ολόκληρο το Πρωτάθλημα Αναβάσεων ή για συγκεκριμένους αγώνες, πάντα σύμφωνα με τα μέτρα και τις δυνατότητες της εποχής και των συγκυριών!
 Μετά την αρχική αναβολή όλων των αγώνων από την ΟΜΑΕ για λόγους δημόσιας υγείας μέχρι τις 22 Μαρτίου, και με έντονα τα ερωτηματικά για την συνέχεια, ευχόμαστε υγεία σε όλους όσοι ανήκουν ή έχουν οικείους σε ευπαθείς ομάδες, και μακάρι ο κύκλος του ιού στη χώρα μας, μαζί με την Εθνική εισβολή/απειλή των συνόρων μας, να ολοκληρωθεί και να εξουδετερωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: e-mail papandreou@live.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου